Debrecen Vekeri-tó

A fotókon látható hogy a meder középső részén még áll némi víz de az inkább csak egy pocsolya. A Vekeri-tó tragédiája nem egyedi eset.


Vekeri To 2016 Osz Csoda Szep Szinek Outdoor Water River

Ennek tudható be hogy a.

. Július első hetére a rendkívüli csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében. The leafy semicircle of Debrecens Erdőspuszták Wooded Plains surrounds the city at a distance of some 10 km to the east. 2 days agoDebrecen mellett kiszáradt egy tó szomorú fotókon az üres tómeder.

2 days agoKiszáradt a Vekeri-tó. Debrecent alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetben fekvő tó partjára. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb.

Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40. - Vasárnap a Vekerinél Volt vattacukor is körhinta is. A rendkívüli aszály nem kímélte a Vekeri-tó vizét a Civaqua jelentheti a megoldást.

A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében. - Debrecennek volt sok vize. Ahogy a Tiszántúlon más tájain úgy Debrecen téréségben is alig esett mérhető mennyiségű eső az elmúlt egy hónap során sőt a korábbi hónapok is csapadékszegények voltak.

1 day agoA tó ugyanis teljesen kiszáradt a csapadékhiány következtében. Ott ahol annak idején a sokakat ringató víz hullámai voltak jelenleg egy üres meder tátong tőrt döfve a nosztalgiázni vágyok szívébe. Erre is megoldást kínál a Civaqua-program.

1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Az első ütem. Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó.

Kiszáradt a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tó. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályiveszprémi látnivalók felé vezető út mellett. A megyeszékhely Debrecen közelében található Vekeri-tó az Erdőspuszták kedvelt pihenő centruma és környéke sokszínű természeti látnivalót és.

Get Vekeri-tó Debrecen Hungary setlists - view them share them discuss them with other Vekeri-tó Debrecen Hungary fans for free on setlistfm. Debrecent transformers 2 teljes film magyarul alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetbenröplabda nyitás balatoni. Az MTI fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket július 4-én hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely jelenleg szinte színültig üres.

Kiszáradt a Dunántúl népszerű horgásztava a bicsérdi tó is. A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak. A Vekeri-tó jövőjét a folyamatos vízpótlás jelentené.

Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit. 1 day agoA kiszáradás mellett erősödhet az algásodás is. Az elmúlt hetekben és napokban sokszor írtunk arról hogy a Velencei-tónak tavaly után idén újra alacsony a vízállása és a helyzet nem igazán.

Az MTI egy fotósorzatot tett közzé a Vekeri-tóról pontosabban annak szinte teljesen kiszáradt medréről. 1 day agoDebreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye volt a Vekeri-tó és környéke. 0753 Weiler Vilmos Csak egy pocsolya van az egykor gazdag élővilágú tó helyén.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. A csapadékhiány és a felmelegedés miatt kiszáradt a bicsérdi tó a Dunántúl népszerű horgásztava és a Vekeri-tó Debrecen közelében ami a debreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye. Hajdú-Bihar megye természeti kincsekben látnivalókban rendkívül gazdag terület.

A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében 2022. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően. Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép.

1 day agoA súlyos csapadékhiány miatt újabb tó száradt ki Magyarországon. 7 hours agoElszomorító látvány. Debrecen kékzöld vekeri-tó Debreciner 2022.

Tóth Sándor Facebook. 1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Az MTI egyik fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely a csapadékhiány következtében kiszáradt.

A bejegyzett bicsérdi. - Kiszáradt tórendszer Debrecen mellett. A Balaton jövőjéről a kiszáradás lehetőségéről ide kattintva tájékozódhat.

A Vekeri-tó eddig az Erdőspuszták egyik legnépszerűbb helye volt mely Debrecenből busszal autóval és kerékpárral is elérhető gyönyörű vadregényes úton. A Vekeri-tó az. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően írja az Időkép.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. 1 day agoA Vekeri-tó kiszáradt állapotban. Popular with nature lovers this resting and recreation area features hiking trails cycle paths observation points playgrounds an exhibit house and arboretum as well as picnic camping and fishing.

- A hattyúk tava lett a Vekeri meg a vízityúkoké is. Kiszáradt a Debrecen melletti Vekeri-tó 2022. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire.

- Most csordultig Vekeri-tó. - A Vekeri-tó sem a legszebb arcát mutatja mostanság. 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az elmúlt 30 napban a sokévi.

Debrecen Kiszáradt a tó miután az átlagnál jóval kevesebb eső esett az elmúlt időszakban. A közelmúltban például a Bicsérdi-tó is hasonló sorsra jutott a népszerű. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályi felé vezető út mellett.

Alig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott a sokéves átlaghoz képest. Hajdú-Bihar megyében kedden várható eső de a következő napokban valószínűleg csak zivatarok jönnek majd.

A fiatalok talán már nem is tudják hogy télen-nyáron egyaránt megtöltötték Erdőspuszták ezen részét a cívisvárosiak nyáron piknikeztek és pecáztak télen a tó jegében gyönyörködtek a bátrabbak pedig még csúszkáltak is rajta. A Vekeri-tó esete nem egyedi.


2018 05 05 Volt Az Eskuvonk Debrecenben A Vekeri Tonal A Kepen A Koszoruslanyaimmal Vagyok Lathato A Legjobbak Bridesmaid Dresses Wedding Dresses Bridesmaid


Silence Before The Storm On Behance Photography Student Storm Aerial Photography


Harbor Row Limited Edition Of 11 Photograph In 2022 Aerial Photography Drone Aerial Photography Color Photography


Igy Nez Ki A Vekeri To Sokak Egykori Kedvenc Piheno Es Kirandulo Helye Instagram Budapest Photography Inspiration


Break Out On Behance Aerial Photography Aerial Photography Drone Aerial


Pin On Debreczen


Lorraine Bridge Canal Louisiana Lorraine


A 476 Eve Alapitott Reformatus Kollegium Es A Nagytemplom 1824 A Hunyadi Utcai Napora Felol Debrecen Budapest Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel